TV der bevæger dig

Harmonikasammenstød giver kilometerlang kø på motorvej

Lavthængende sol er formentlig årsag til trafikuheld, der lørdag eftermiddag spærrede Østjyske Motorvej i sydgående retning.

Politi og redning er tilstede ved uheldet. Foto: Arkiv

Opdatering: Først omkring klokken 20.20 var der helt ryddet op, så alle spor igen var farbare på E45 Østjyske Motorvej ved Horsens. Politiet opfordrer på Twitter bilister til at køre forsigtigt og tage hensyn til medtrafikanter.

Kort før klokken 16 lørdag eftermiddag skete uheldet i sydgående retning lige syd for frakørsel 57 Horsens S på motorvej E45 Østjyske Motorvej.

- Tre personbiler kørte sammen. To personer er kørt på sygehuset - de er kommet lettere til skade. Harmonikasammenstødet skete formentlig på grund af lavthængende sol, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jesper Brian Jensen, til TV SYD.

Motorvejen var helt spærret i sydgående retning - og trafikken blev ledt af ved frakørsel 57 Horsens S.

Tre personbiler kørte sammen. Harmonikasammenstødet skete formentlig på grund af lavthængende sol.

Jesper Brian Jensen, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi opfordrede bilister til at køre ad Rute 170 Hovedvejen gennem Hedensted og mod Vejle - og følge de grønne omkørselsskilte.

Omkring klokken 16.30 blev der åbnet for kørsel i den ene vognbane.

- Der er stadig flere kilometer kø, for udover de havarerede biler skal der også fjernes spildt olie, fortæller vagtchefen.

Politiet opfordrer derfor trafikanterne til at sænke hastigheden og passe på med at bremse hårdt op i forbindelse med køen.

Vagtchefen forventer, at motorvejen er helt åben igen omkring klokken 18.00.