Horsens tæt på at slå førerholdet

AC Horsens havde nær sendt førerholdet FC Nordsjælland hjem uden point, men et mål i overtiden reddede 2-2 til udeholdet i Alka Superligaen fredag aften.

FC Nordsjælland havde bolden i store perioder, men Horsens var flere gange farlige ved dødbolde.

Efter en målløs første halvleg kom Horsens foran efter omkring en times spil da Alexander Ludwig headede hjemmeholdet foran efter et hjørnespark.

Udeholdets offensiv var ukarakteristisk ufarlig, men gæsterne kæmpede sig tilbage og fik udlignet med omkring et kvarter igen på mål af Emiliano Marcondes.

Horsens rejste sig dog og kom foran med 2-1, men til sidst gjorde Marcondes det til slutresultatet 2-2.

I en chancefattig første halvleg truede Horsens ofte gæsterne ved lange indkast og hjørnespark, og efter 34 minutter stod stolpen i vejen for, at Bubacarr Sanneh kunne bringe Horsens foran.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, hvor FCN var på bolden, mens Horsens-spillerne truede på dødbolde og ramte også stolpen igen, før de kom foran efter en time. Alexander Ludwig headede én af mange dødbolde i mål til 1-0.

Efter føringsmålet jagtede FC Nordsjælland et udlignende mål, og et kvarter før tid kom det. Emiliano Marcondes sparkede FCN på 1-1 fra tæt hold.

Der gik dog ikke længe, før Horsens var foran igen. Kjartan Finnbogason lobbede bolden over FCN-keeperen, og så var hjemmeholdet igen på sejrskurs.

I overtiden reddede Emiliano Marcondes dog 2-2.

FCN har nu 19 point og er stadig nummer et, mens Horsens fortsat ligger nummer fem med 12 point.