Castingen til Den Store Strikkedysts sæson tre starter

Mandag tages hul på castingen til den tredje sæson af Den Store Strikkedyst.

Garn og strikkepinde skal igen findes frem.

Mandag tager TV SYD nemlig hul på den tredje sæson af Den Store Strikkedyst, når castingen til den næste sæson begynder. Her skal der findes 10 nye strikkere til otte nye afsnit af successerien.

Mange strikkere har skrevet ind til TV SYD, og feltet er nu snævret ind til bare 20 strikkere, som altså skal reduceres til ti, efter de har været en tur i TV SYDs studie 2 til castingen mandag og tirsdag.

- Vi går jo efter nogle deltagere, som er rigtig dygtige til at strikke, siger kanalredaktør Lotte Blomgreen fra TV SYD og fortsætter:

- Der er mange teknisk dygtige strikkere, og i strikkedysten rokker vi deres strikkeverden. Mange har set de tidligere sæsoner i strikkedysten, og de vil gerne udfordres, fortæller Lotte Blomgreen.

Det er vigtigt, at deltagerne går helhjertet ind i Den Store Strikkedyst. Optagedagene kan nemlig vare mange timer, og deltagerne bliver udfordret både på deres kreativitet og strikketeknikker.

- Det er vigtigt, at man både brænder for at strikke og for at fortælle om sit liv og erfaringer, fordi vi udfordrer strikkerne med flere opgaver på en dag, og at de samtidig skal optræde på TV, siger Lotte Blomgreen.

Den tredje sæson af Den Store Strikkedyst får premiere i efteråret 2016. Indtil da kan du her se nogle af de største øjeblikke i Den Store Strikkedyst: