Dansk mester i sportsstrip

Line Hansen fra Kolding kan bryste sig af titlen som dansk mester i Sportsstrip - en ny træningsform, som bruger bevægelser fra striptease.

DM i Sportstrip skiller sig ud fra traditionelle stripkonkurrencer, da deltagerne bliver vurderet ud fra 8 punkter, der sikrer fokus på bevægelsen og mental sundhed - frem for at udstille den nøgne kvinde.

Sensuel træning

Mesterskabet blev holdt i Påsken for at gøre reklame for de nye, mere sensuelle træningsformer. Selve stripfitness er en koncept-time hvor der undervises i strip-bevægelser på en effektiv, funktionel træning med mental udvikling af den indre frie kvinde og giver overskud til at klare hverdagen og dens store og små udfordringer.

Hooked efter første time

- Allerede fra den første gang, jeg var med til en stripfitness time, var jeg helt hooked. Min kæreste kunne endda fornemme en ny indre glød, da jeg kom hjem igen, siger Line Hansen.

- Da jeg tog uddannelsen som Stripfitness instruktør blev jeg opfordret til at stille op til DM i sportsstrip, og det satte tankerne i gang. Hvorfor ikke stille op, hvis ikke for at vinde, så for at vise andre folk min glæde for at danse sensuelt, fortæller Line Hansen.

Underviser

Træningsformen er lidt i familie med mavedanse og de mere nymodens poledance og chair tease.

Line Hansen underviser i den nye træningsform hos FitnessDK i Kolding. Til daglig arbejder hun som turismekoordinator hos Visit Kolding.

Fakta:
Stripfitness: Et træningskoncept der effektivt træner hele kroppen med runde, bløde feminine bevægelser, der er taget fra striptease verdenen og blandt andet tilføjet lækre gymnastik bevægelser og centreringsteknikker. Denne sammenblanding giver en sød symfoni af bevægelser, der giver dig mulighed for at finde dig selv som kvinde, imens du toner og vedligeholder din krop.