TV der bevæger dig

KIF Kolding får tyske smæk i EHF Cuppen

Rhein-Neckar Löwen ligner en gruppevinder foran danskerne i EHF Cuppen efter dramatisk afslutning.

KIF Kolding København fik kærligheden at føle i Tyskland, da danskerne i EHF's gruppespil var på besøg hos tyske Rhein-Neckar Löwen.

Tyskerne var stærke og førte fra start til slut, men det var lige før, det var blevet til et tåleligt - ja ligefrem dejligt nederlag til danskerne.

Tyskerne vandt kampen 28-25, men havde Rasmus Jensen scoret på sin store chance i kampens døende sekunder, så havde nederlaget været absolut godkendt.

Så havde danskerne været bedst indbyrdes efter hjemmesejren på 25-23 over Rhein-Neckar Löwen i klubbernes første opgør for et par uger siden.

Nu vandt tyskerne med tre mål, og dermed ligner Rhein-Neckar Löwen en gruppevinder i gruppe B, selv om der fortsat resterer to runder i gruppespillet.

Både KIF Kolding København og Rhein-Neckar Löwen har seks point efter fire kampe, og de to hold er favoritter til at avancere på bekostning af Tatran Presov og HC Motor Zaprozhye, der har henholdsvis fire og nul point.

I søndagens kamp i Tyskland kom KIF skidt fra start og haltede alvorligt efter. KIF Kolding København var bagud 10-16 ved pausen, men formåede altså at skabe spænding til det sidste.

Alligevel endte det i en dansk nedtur på tysk grund.

Hjemmeholdet valgte at lade den danske landsholdsmålmand Niklas Landin blive på bænken og overlod i stedet målet til Goran Stojanovic.

Han spillede en fornem kamp og blev meget passende helten hos tyskerne med en vital redning af Rasmus Jensens afslutning i kampens sidste sekunder.