KIF Kolding København på hård opgave mod de regerende mestre

KIF Kolding København kommer tirsdag aften for alvor i ilden, når de regerende danske mestre fra Aalborg Håndbold er modstanderen i Sydbank Arena.

Det er sæsonens første hjemmekamp i Kolding, hvor KIF i denne sæson spiller de allerfleste af sine hjemmekampe.

Efter sidste uges store nederlag i Aarhus har KIF’erne haft en uge til arbejde med at tætne det forsvar, som i tirsdags havde store huller og efterlod al for megen plads til de mange stærke Århus-bagspillere, som i den grad havde overtaget mod Søren Haagen og Marcus Cleverly i KIF-målet.

Selvom Aalborg Håndbold også har sine udfordringer efter afgangen af holdets største profil, norske Sandor Sagosen, så venter der KIF’erne en hård fight, hvis det skal blive til point mod nordjyderne. 

- Det bliver vigtigt at få styr på vores forsvars -og målmændspil, får vi det, så bliver der garanteret en del nemme kontramål for os, og det kunne vi virkelig have brug mod et stærkt hold som Aalborg. Vi skal gøre det, som vi er gode til i angreb og få mere bredde i spillet, så vi får nogle flere scoringer fra fløjene og stregen - det tror jeg bliver vigtig. Vores gode publikum i Kolding bliver afgørende og kan give os det sidste skub, som vi behøver for at vinde kampen, siger KIFs Philip Stenmalm om kampen.

Kampen mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold fløjtes i gang i Sydbank Arena kl. 19.30 og kan også følges på TV 2 SPORT.