Sikker KIF-sejr i Aalborg

Med en sikker sejr på 29-24 over Aalborg, er det nu helt op til KIF Kolding København selv at sikre sig 2.-pladsen i grundspillet.

Samtlige spillere i KIF Kolding København-truppen udviste vindermentalitet, fightervilje og flot håndbold gennem samtlige 60 minutter i denne andensidste kamp i grundspillet.

Sejren kom aldrig rigtig i fare og med friskt spil på alle tangenter, så lykkedes det KIF Kolding København, at lukke kampen med overbevisende 24-29 på måltavlen.

Det forsvarende mesterhold kan snu sikre grundspillets andenplads med en sejr i sidste spillerunde mod Team Tvis Holstebro, der sikrede sig førstepladsen onsdag med en udesejr på 29-23 over Ribe/Esbjerg efter 14-9 ved pausen. Holdet kom dermed op på 38 point foran KIF med 34.

For Ribe-Esbjerg betyder nederlaget, at de skal ud i en meget afgørende udekamp mod Skanderborg, hvor de med en sejr bliver sikre på at undgå nedrykningsspil.

I aften møder Sønderjyske Skanderborg og kan her med blot uafgjort sikre sig en plads i slutspillet. Kampen går i gang i Skanderborg kl. 20,30.