Storcenter og cykelhold samler ind til kræftramte børn

Hele weekenden samler Kolding Storcenter ind i samarbejde med cykelholdet Team Rynkeby Trekanten. Overskuddet går til BørneCancerFonden.

Hvert femte barn, der rammes af kræft, overlever ikke. Det gør kræft til den mest dødelige sygdom blandt børn mellem et og 15 år. Derfor samler Kolding Storcenter i denne weekend ind til kræftramte børn og deres familier. I samarbejde med cykelholdet Team Rynkeby Trekanten.

Jeg håber på, at indsamlingen giver gode penge til BørneCancerFonden og mere opmærksomhed om børnecancer.

Hele weekenden har de besøgende i centeret kunne møde de frivillige fra Team Rynkeby Trekanten, der står klar med tombola og indsamlingsbøsser.

- Først og fremmest håber jeg på, at der kan komme nogle gode penge ind til BørneCancerFonden. Men også større opmærksomhed om sygdommen børnecancer, fortæller kaptajn på Team Rynkeby Trekanten, Ole Nikolajsen, til TV SYD.

Børn og barnlige sjæle har weekenden igennem leget med Lego i alle afskygninger. Søndag har superhelteentusiaster også mulighed for at møde heltene Captain America, Hulk, Thor, Spiderman og Iron Man fra Marvels superhelteunivers.

Overskuddet fra aktiviteterne, tombolaen og indsamlingen går ubeskåret til Team Rynkeby Trekanten, der cykler til fordel for Børnecancerfonden. Det er femte år i træk, Kolding Storcenter og Team Rynkeby står sammen om et arrangement til fordel for BørneCancerFonden. I 2015 blev der samlet cirka 170.000 kroner ind i forbindelse med arrangementet.

BørneCancerFonden yder støtte til børnekræftforskning, men hjælper blandt andet også med at forsøde tilværelsen for kræftramte familier. En stor del af de midler, fonden årligt får tildelt, kommer fra Team Rynkeby. I fjor samlede Team Rynkeby i Danmark næsten 33 millioner kroner ind til BørneCancerFonden.

Du kan støtte det gode formål på Team Rynkeby Trekantens hjemmeside.

Fakta om Team Rynkeby