Tvivlsom fremtid for Open Air

Trommende regn gav bragende underskud til årets Open Air koncert i Kolding. Nu tvivler arrangørerne på koncerten næste år.

Der var ikke meget "singing in the rain" efter årets Open Air koncert i Kolding. Med omkring 25 millimeters nedbør blev festen slukket gevaldigt - også den økonomiske efterfest. Sidste år var overskuddet på omkring 100-150.000 kroner. I år prægede cirka samme tal regnskabet - blot med et minus foran. Det skriver DR/Trekanten i dag.

Nu tvivler håndboldklubben Kolding HK, der står bag koncerten, på, om de også vil stå bag, hvis koncerten skal på benene igen næste år.

- Hvis jeg skulle svare i dag, så bliver det ikke med mig som primus motor, og jeg tror, at der er rigtig mange af de styrende personer i klubben som har det lige sådan, siger en skuffet Gunnar Haldorsson.

Folk blev væk

Der skulle ellers ikke mere end 4500 billetter til, for at koncerten kunne give overskud, og med 4000 forhåndssolgte billetter, tegnede dagen godt. Men på festivalpladsen dukkede der kun mellem 2500 og 3000 gæster op - resten vovede sig ikke ud i den silende regn.

- Vi solgte stort set ikke nogen billetter i døren. Med sådan et regnvejr er der jo heller ikke den store lyst til at købe noget at drikke, eller købe en is eller noget som helst, siger koncertansvarlig fra Kolding HK, Gunnar Haldorsson, til DR/Trekanten.

Underskuddet skal nu dækkes - og der skal betales en regning for græsset i Byparken i Kolding, der nu er en mudret affære at betræde.