Debatten: Skatteydere skal IKKE betale politiker-fødselsdage

Stor debat på TV SYDs facebookside: Nej, det er ikke i orden, at skatteydere skal betale for fødselsdagsreceptioner for politikere.

Er det at gå i for små sko, hvis ikke skatteydere skal betale en fødselsdagsreception for en toppolitiker på rådhuset? Eller skal skatteydere ikke betale den slags?

Det spørgsmål har vi lagt ud til debat på TV SYDs facebookside.

Anledningen er, at indtil i dag var det meningen, at Vejle kommune skulle betale en fødselsdags-reception for den socialdemokratiske viceborgmester Søren Pechardt, der fylder 50.

Men det har udløst en strid blandt politikerne ? også internt i socialdemokratiet.

Mange har blandet sig i debatten.

Nogen synes, det er OK, men de fleste er enige med eksempelvis de tre nedenstående:

Bo Kleis Christensen skriver således:

Altså.. når en politimand går på pension efter 39 års tro tjeneste, så får han sgu ikke sin afskedsreception betalt. Men når en pamper har siddet i byrådet i 4 år, så skal han da selvfølgelig have med den helt store flødeskumstop. NEJ !! Vi andre kan betale selv i det private erhvervsliv, ligesom almindeligt dødelige offentlige ansatte kan få lov til. Så må det gælde hele vejen op, så skal vi absolut ikke finansiere den slags. NUL PUTTE !!

Og Else-Marie Buhl:

Hvad er det dog for en gang fråds - brug dog pengene på nogen, som virkelig trænger.

Han har da vidst længe, at han fylder rundt. Han burde have sparet op og sagt nej tak til kommunalt rygklapperi.

Hans Verner Ripa-Jensen skriver:

Jeg er folkepensionist med en pension på ca. 6000 kr. om måneden før skat. Hvorfor skulle jeg deltage i denne underholdning af en andens fødselsdag, mon han hjælper til, når jeg bliver 70 år til november?

Deltag i debatten på https://www.facebook.com/tvsyd