Efter smadret bagrude: Politiet efterforsker fortsat sagen

Lørdag arbejder politiet fortsat på at opklare sagen om en smadret bagrude på en tysk bil. Bilen kørte fredag eftermiddag under motorvejsoverkørslen ved Sadderupvej på E20, og efterfølgende krakelerede bagruden.

En knust bagrude på en tysk bil var fredag aften årsagen til, at Syd- og Sønderjyllands Politi i en længere periode lukkede E20 i østlig retning på strækningen mellem afkørsel Korskro og Bramming ved overkørslen Sadderupvej.

quote

Vi har ind til nu ikke fundet nogen sten, hverken i bilen eller på motorvejen, lige som vidner på stedet heller ikke har set nogen personer på broen. Vi kan dog ikke afvise, at der var tale om et stenkast.

Tage Jehn, politiinspektør, Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser til TV SYD lørdag formiddag, at de fortsat efterforsker sagen, men endnu ikke er nærmere en opklaring.

- Vi efterforsker naturligvis hændelsen. Men vi har ind til nu ikke fundet nogen sten, hverken i bilen eller på motorvejen, lige som vidner på stedet heller ikke har set nogen personer på broen. Vi kan dog ikke afvise, at der var tale om et stenkast, og det er på den baggrund, at der er en efterforskning i gang, siger politiinspektør Tage Jehn, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Klokken 16 fredag eftermiddag kørte den tyske bil under broen, og umiddelbart efter gil der hul i bagruden. Den tyske bilist kontaktede politiet, som efterfølgende afsøgte området med hunde, og snakkede med beboere i området, der eventuelt kunne have set noget.

Politiet vil fortsat gerne høre fra folk, der er kørt over broen ved Sadderupvej omkring klokken 16. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.