TV der bevæger dig

Johnny Thomsen skifter til FCK

Sønderjyske stærkeste spiller, landsholdsspilleren Johnny Thomsen, skfiter til FCK til sommer.

Sønderjyskes landsholdsspiller, Johnny Thomsen, skifter til FCK.

Thomsen skifter på en fri transfer, når hans kontrakt med Sønderjyske udløber til sommer.
e Celtic.

Nærkampstyrke

- Johnnys fysiske kapacitet er på et meget højt niveau. Det gælder nærkampstyrke, hurtighed og udholdenhed, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen, og fortsætter:

- Med ham får vi et rigtig solidt alternativ til højre side af forsvaret, ligesom han er anvendelig længere fremme på banen.

Johnny Thomsen: Er stolt

Selv er Johnny Thomsen stolt over at skulle spille for de forsvarende danske mestre, selv om han også er ked af at forlade sønderjyderne.

- Jeg har haft mange gode år i Sønderjyske, som jeg skylder en stor tak, men en mulighed for at udvikle mig endnu mere i FC København kunne jeg ikke sige nej til. Jeg glæder mig sindssygt til at komme i gang efter sommerferien, siger han.

Tredje spiller tl FCK

Aftalen løber over to år og gælder altså frem til sommeren 2013.
Johnny Thomsen skiftede fra Fredericia til Sønderjyske tilbage i 2006. Han debuterede på landsholdet i august sidste år i en venskabskamp mod Tyskland.

Med købet af Sønderjyskes profil har FC København allerede handlet tre gange i dette transfervindue. Først hentede man den transferfri tidligere OB-spiller Johan Absalonsen, og siden kom hollandske Jos Hooiveld til via en lejeaftale med skotske Celtic

Mere sport