TV der bevæger dig

Vil du stadig modtage breve fra det offentlige?

Den midlertidige fritagelse for digital post udløber 1. november. Der skal man søge om forlængelse, hvis man fortsat ønsker at modtage breve fra det offentlige.

Den midlertidige fritagelse for digital post udløber snart, og derfor skal man søge om forlængelse, hvis man vil have det. Foto: Thor Hedegaard

Fik du for to år siden en midlertidig fritagelse for digital post, så skal du søge om forlængelse, hvis du stadig ikke vil modtage digital post. Den midlertidige fritagelse udløber nemlig den 1. november. I Kolding Kommune mangler de stadig at høre fra cirka 800 borgere.

- Hvis disse borgere er klar til at modtage digital post fra det offentlige, behøver de ikke kontakte os, men hvis de fortsat ønsker at være fritaget, skal de søge om det nu, siger afdelingsleder Michael Jakobsen fra Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Hvis de fortsat ønsker at være fritaget, skal de søge om det nu

Michael Jakobsen, afdelingsleder, Kolding Kommune

Vil man søge om fritagelse, så skal man gå på Borgerservice eller biblioteket, hvor man kan søge om midlertidig eller permanent fritagelse. Kriterierne for fritagelse er blandt andet nedsat funktionsevne, hvis man ikke kan tilstrækkelig dansk eller ikke har en computer.