Ny dato fundet til Verdensballettens sønderjyske debut

Sidste år blev Verdensballettens forestillinger - blandt andet ved Schackenborg Slot - aflyst. Nu er der kommet fire nye datoer i Syd- og Sønderjylland.

Hvis du havde købt billet til Verdensballetten sidste år, eller måske fortrudt at du ikke gjorde, kan du nu glæde dig over, at balletten har sat nye datoer for besøg til sommer.

Verdensballettens kunstneriske leder, Jens-Christian Wandt, er optimistisk omkring afholdelse af sommerens forestillinger:

- Vi har ret meget ro i maven, siger han og henviser blandt andet til tilskuerantallet ved kommende EM-kampe i Parken som årsag til sin optimisme.

Forestillingerne vil blive holdt udendørs med gældende restriktioner. Hvis forsamlingsforbuddet på tidspunktet for forestillingerne ikke tillader tilskuere svarende til antal solgte billetter, vil forestillingen blive vist flere gange, fortæller Jens-Christian Wandt.

Hvis forsamlingsforbuddet ikke tillader at samle alle, der har købt billet til en forestilling, vil forestillingen blive vist flere gange.
Hvis forsamlingsforbuddet ikke tillader at samle alle, der har købt billet til en forestilling, vil forestillingen blive vist flere gange.
Foto: Kasper Zøllner Olesen

Kulturel folkefest

Sidste års forestilling havde tråde til genforeningen i Sønderjylland. I år handler det også om en genforening - den mellem kulturliv, fællesskab og verden efter corona.

Den kunstneriske leder fortæller, at der ingen kulisser er, og at det er omgivelserne i stedet, der bliver brugt som sådan:

- Det er en kulturel folkefest. Vi tager udenfor teatrets vante rammer og ud, hvor folket bor.

Billetter kan købes på Verdensballettens hjemmeside.

Her kommer Verdensballetten