Ny krammerekord: Monica og Lars krammede i 40 timer

Monica og Lars Schmidt fra Øster Gasse kunne i nat klokken 01.43 give hinanden et sejrskys efter at have krammet i mere end 40 timer.

Nu kan de ikke mere, de trætte krammere.

Klokken 01.43 i nat gav Heidi Laumann og Jesper Thomasen fra Padborg op, så Monica Schmidt og Lars Schmidt fra Øster Gasse ved Skærbæk kunne lade sig hylde som vindere og modtage præmien på 10.000 kroner efter 40 timer, 43 minutter og 47 sekunders krammen og kyssen. Det giver dem altså hver en timeløn på næsten 123 kroner i timen.

Allerede torsdag morgen slog de daværende tre par i konkurrencen den uofficielle verdensrekord i kram, der lyder på 24 timer og 13 minutter. Og klokken 01.43 natten til fredag kunne vinderne så konstatere, at de ikke bare havde slået verdensrekorden – de havde lagt mere end 16 timer til.

- Vi har i hvert fald tænkt os at blive ved til den bitre ende, sagde Monica og Lars Schmidt til TV SYD torsdag morgen. Og det løfte levede de altså op til.

47-årige Lars Schmidt arbejder til dagligt hos Velux, mens Monica Schmidt på 44 år er ejer og massør ved Monicas Univers.

Hård konkurrence

Den ene af arrangørerne bag konkurrencen, Kasper Wibroe Iwersen, er glad for, hvordan konkurrencen har udviklet sig, selvom han ikke har sovet i mere end to døgn.

- Det har været sjovt at prøve noget andet. Det har været en hård konkurrence, men der har været meget opmærksomhed omkring konkurrencen, så det har været en succes, siger Kasper Wibroe Iwersen til TV SYD.

Også vinderne erkender, konkurrencen har været hård.

- Det har været både fysisk og psykisk hårdt, men samtidig rigtig sjovt. Timerne ud på natten var ekstra hårde, men vi var gode til at støtte hinanden, hvilket nok var med til at få os så langt, siger de glade vindere i en pressemeddelelse.

Konkurrencen var lavet i et samarbejde mellem Radio Globus og Toosbouys Torv i Bredebro, og den løb af stablen i anledningen af Valentinsdag søndag den 14. februar.