15-årig fundet i god behold

Den 15-årige, mentalt handicappede pige, som har været eftersøgt siden søndag aften, er fundet i god behold i Esbjerg. Pigen forlod hjemmet i Varde uden jakke og fodtøj.

Hun blev ifølge politiet samlet op af en bilist, der kørte forbi hende på landevejen, og som mandag formiddag har kontaktet politiet.

- Der er en person, der samler hende op i aftes, fordi hun ser lidt forkommen ud der ude på landevejen. Da han bliver klar over, at hun er efterlyst, kontakter han os, og vi kører ud til ham og hans kæreste, og der er hun så, siger Regin Torbensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet genoptog mandag formiddag eftersøgningen af den 15-årige pige, som søndag aften forlod sit hjem på strømpesokker og uden jakke. Politiet havde ledt efter pigen hele natten uden held.

Den 15-årige Camilla Theilgaard Petersen havde været i en diskussion med forældrene, inden hun pludselig stak af.

Hun blev sidst set gående på Vestre Landevej i retning mod Billum ved 20.15-tiden

Eftersøgt med helikopter

Den efterlyste 15-årig pige, som er mentalt handicappet. Hun opfører sig som en 10-årig oplyser politiet.
Den efterlyste 15-årig pige, som er mentalt handicappet. Hun opfører sig som en 10-årig oplyser politiet.

Indsatsleder Jan Rebsdorf, Syd-  og Sønderjyllands Politi, oplyser til TV SYD, at den forsvundne pige eftersøges med helikopter. Politiets største frygt var, at hun lå i sneen et eller andet sted.

Samtidig havd politiet samlet flere hundepatruljer, som skal afsøge området ved Vestre Landevej, Nymindegabvej og Oksbølvej, hvor hun senest er set ved 20.45-tiden i aftes.