En forfærdelig sag, og vi er meget berørte af den

Dagen derpå på campingpladsen i Vejers, hvor en psykisk syg mand dræbte en og sårede en anden livsfarligt. Hør hele interviewet med campingpladsens ejer.

Åse Christiansen kontaktede politiet to gange og var også i kontakt med gerningsmandens datter. Hun føler ikke, at nogen kunne have gjort noget anderledes.

- Jeg var ikke bange for ham. Han var en vellidt mand, der kunne lide at snakke med andre, og han var en rar mand.

Åse Christiansen fortæller i et interview om hændelsesforløbet op til drabet. Hun fik at vide, at en fuld mand opførte sig underligt.

- Jeg finder ham siddende og plukke græs. Jeg er tæt på ham og kan mærke, at han ikke har drukket. Han lugter ikke af spiritus, fortæller hun til TV SYD.

Hun mærker, at han har det psykisk dårligt og ringer første gang til poltiet. De sætter hende i forbindelse med en datter. Hun fortæller, at faren har været psykisk syg i mange år. Åse Christiansen cykler ned til manden, som taler i mobil-telefon med datteren.

- På et tidspunkt bliver han højrøstet og siger at hun ikke skal blande sig, siger hun videre i interviewet.

Hun taler med politiet igen – og de bliver enige om at tale sammen næste formiddag.

- Det hele er lidt surrealistisk. Det er en forfærdgelig sag, og vi er meget berørt af det. Og vores tanker går meget til de pårørende. Også til gerningsmandens familie. De har det forfærdeligt. Så det var en svær dag i går.

Åse Christiansen fortæller om begivenhederne på campingpladsen.
Åse Christiansen fortæller om begivenhederne på campingpladsen.