TV der bevæger dig

En person kvæstet i ulykke ved Ølgod

En ulykke ved Ølgod i Jylland har kvæstet en person, så vedkommende er i kritisk tilstand.

Foto: Colourbox Foto: Colourbox

En person er i kritisk tilstand, mens tre andre har fået mindre skrammer, efter en ulykke ved Ølgod onsdag eftermiddag, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

Politiet tilkaldte en lægehelikopter til ulykkesstedet på Vardevej tre kilometer syd for Ølgod.

- Vi har fire tilskadekomne, hvor den ene er i kritisk tilstand. Der er rekvireret en lægehelikopter, som er fløjet til Ølgod, hvor vi har hentet lægen og kørt vedkommende til ulykkesstedet, siger vagtchef Erik Lindholdt til Ritzau.

Vardevej syd for ølgod er nu spærret i begge retninger. Ulykken skete klokken 16.48, og det er uvist, hvornår vejen igen er åben.

Årsagen til ulykken er fortsat uvis, men der er ikke umiddelbart meldinger om glatte veje i Syd- og Sønderjylland. Der har dog været en række andre ulykker onsdag.

- Vi har også et par ulykker nær Esbjerg, men det her (Vardevej, red.) er det mest alvorlige. Det er regnvådt, men ikke glat, siger vagtchefen.

Samtidig med ulykkerne er hovedvejen mellem Haderslev og Ribe oversvømmet. Gels Å har oversvømmet Ribe Landevej mellem Ribe og Gram. Det er uvist, om biler kan passere.