TV der bevæger dig

Lynhurtige indbrudstyve gik kun efter Boss-tøj - anholdt i efterlyst Volvo tre timer senere

Tøjforretning i Varde udsat for målrettet indbrud for anden gang i år. Politiet anholder fire mænd i Volvo i Esbjerg.

Foto: Jakob Schjødt-Pedersen

Artiklen er opdateret med oplysninger om anholdelse af fire mænd i udenlandsk indregistreret bil senere på morgenen:

Kort før kl. 7.30 stoppede politiet en undenlandsk indregistreret Volvo med fire mænd på Vibevej i Esbjerg.  Om de kunne fremvise et anerkendelsesværdigt formål med at være i  landet, melder historien intet om. Det drejede sig højst sandsynlig nemlig om den efterlyste Volvo, der ræsede i høj fart væk fra en tøjforretning i Varde kort før klokken fem mandag morgen. Sandsynligvis med bagagerummet fuld af Hugo Boss tøj.

Selvom politiet var fremme ved forretningen tre minutter senere, var Boss-tyvene over alle bjerge.

Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter over for TV SYD, at bilen var udenlandsk indregistreret, og at man fandt effekter fra indbruddet i tøjforretningen i Varde i bilen. De fire er anholdt, og politiet undersøger nu, om mændene skal fremstilles i grundlovsforhør senere.

Anden gang i år

Eneste spor i sagen var i første omgang, at nummerpladen begynder med “N”. Politiet vidste dog ikke, om bilen var dansk eller udenlandsk.

For indehaveren af tøjforretningen Mr Bechsgaard i Vestergade er det ikke f'ørste gang i år, at butikken er udsat for den slags indbrud.

- I april i år skete det samme. Nemlig at indbrudstyve er gået efter én bestemt vare. Det virker planlagt, fordi de er meget målrettede, fortæller han.

Indbrudstyvene kom ind i forretningen ved at smadre en rude med sten fra en parkeringspladsen bag butikken.  Butiksindehaveren oplyser til JydskeVestkysten, at der forsvandt tøj af mærket Hugo Boss til en samlet udsalgspris af omkring 100.000 kroner. 

Mest sete på tvsyd.dk