TV der bevæger dig

Verdensholdets første opvisning finder sted søndag i Varde

Efter lang og hård forberedelse er det nye DGI Verdenshold søndag klar med den første officielle opvisning, der finder sted i en udsolgt Lerpøthal i Varde.

Syv af gymnasterne er i år fra TV SYDs område. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen

Efter lang og hård forberedelse er det nye DGI Verdenshold søndag klar med den første officielle opvisning, der finder sted i en udsolgt Lerpøthal i Varde. Foto: DGI.

1 af 2

DGI Verdensholdet optræder søndag eftermiddag for første gang offentlig med deres nye show IMANI.

Opvisningen i Varde er startskuddet til DGI Verdensholdets Take Off-turne, hvor holdet besøger 14 danske byer, inden de 28 gymnaster indleder en seks måneders lang verdensturné.

Hele syv af de 28 gymnaster, der slap gennem den hårde udtagelse til DGI Verdensholdet, er fra TV SYDs område.

Læs også Eske slap igennem til verdensholdet

Det nye DGI Verdensholdets show  IMANI danner rammen om et univers, hvor tro spiller en afgørende rolle. Troen på sig selv, hinanden og fællesskabet skaber oplevelser på både godt og ondt. Man kan blive såret, skuffet og frustreret, men også glad, nysgerrig og overrasket. Gennem IMANI vil du opleve troværdige gymnaster der sætter sig selv i spil, for at give dig det bedste show og muligheden for at blive bevæget og betaget.

I april og maj 2017 kommer  IMANI landet rundt i stor show-opsætning, når DGI Verdensholdet returnerer til Danmark efter deres tur kloden rundt før holdets allersidste optræden , der finder til DGIs Landstævne 2017 i Aalborg.

Læs også Verdensholdet pudser formen af

 

02:05 Luk video

 

Mest sete på tvsyd.dk