Jels får supermoderne søbad og samlingssted

Fredag eftermiddag åbner det nye Jels Søbad, som er Danmarks eneste eksempel på et moderne søbad af høj arkitektonisk kvalitet og som fungerer som et aktivitets- og samlingssted i naturen til glæde for både lokale indbyggere og turister.

Projektet Jels Søbad har haft stor lokal opbakning og involvering ? både i forhold til at rejse en stor del af samlede budget og i forhold til at være med til at bestemme hvordan søbadet skulle se ud og hvilke funktioner, det skulle have.

Der har også været inddragelse af lokale idrætsudøvere, lige fra lokale løbere, mountainbikere til medlemmer af roklubben og fiskeforeningen, som har gjort det muligt at tage højde for særlige løsninger i byggeriet, som både tilgodeser store begivenheder som Jels Triatlon og dagligdags ting, som roklubbens behov for kajakophæng i klubhuset.

- Det er med glæde jeg klipper snoren over til et enestående byggeri, hvor målet har været at skabe et samlingspunkt, der kan bruges 24 timer i døgnet året rundt for alle, der holder af at være aktive udendørs, om det så er i eller på vandet eller med fast grund under fødderne. Her skal være plads til det hele - lige fra juletræsfester, klassefester til Sankt Hans-bål, samtidig med at søbadet er et kæmpe aktiv for rosporten, som er i fremgang ? og de helt store sportsbegivenheder, som Jels Triatlon, siger Egon Fræhr, borgmester i Vejen Kommune.

I eftermiddag kl. 17 er der officiel åbning, hvor borgmester Egon Fræhr vil klippe snoren over. Der vil blive serveret mad fra grill. Alle er velkommen.

 

Fakta om Jels Søbad: