TV der bevæger dig

Nu er Jeppe og konen glade igen

Jeppe fra Bredsten vest for Vejle - og konen ikke mindst - er glade. Det var nemlig deres helt specielle guldring, som en 25-årig mand, havde på sig, da han i sidste uge blev anholdt under flugt fra et butikstyveri i Vejen.

Det er en speciel guldring og med indgraveret teksten " Jeppe 24-12-2000 - Jeppe 5-9-2003". Ringen er blevet stjået ved et indbrud i en villa i Bredsten den 22. september. Foto: Syd-og Sønderjyllands Politi

Lokalpolitiet i Vejen efterlyste tirsdag ejermanden til en helt speciel guldring med den indgraverede tekst "Jeppe 24-12-2000 - Jeppe 5-9-2003". Nu har det vist sig, at ringen er blevet stjålet ved et indbrud i en villa i Bredsten den 22. september.

Læs også Efterlysning: Blev du forlovet eller gift med Jeppe i 2003?

- Der var stor glæde i stemmen, da ringens ejer i morges ringede til os. Bredstenparret havde opgivet at få ringen tilbage efter et indbrud, hvor tyven løb med mange ting fra deres hjem, fortæller politiassistent Anders Simonsen hos lokalpolitiet i Vejen til TV SYD.

De andre ting, som ringens ejer havde mistet ved indbruddet, kunne erstattes med nyindkøb - men ikke guldringen, der med sine datoer tydeligvis har en særlig betydning for parret.

Ringen kom for en dag torsdag i sidste uge, da en 25-årig mand blev anholdt under flugt fra et fejlslagent butikstyveri i en sportsforretning midt i Vejen. Her var han så uheldig at løbe ind i en politimand og blev anholdt. Ved et tjek af den anholdte fandt politiet guldringen på ham.

- Nu skal politiet i Vejle finde ud af, om den 25-årige også har begået indbruddet i Bredsten. Under alle omstændigheder er han nu bag tremmer, da han var udeblevet fra afsoning af en fængselstraf, oplyser politiassistent Anders Simonsen.