Politiet ransager politikers hjem

Byrådsmedlem og medl. af Vejle Havns bestyrelse, Peter Hummelmose, bekræfter over for TV SYD, at han onsdag fik sit hjem ransaget af politiet.

Tre betjente mødte onsdag op hos venstrepolitiker og næstformand i Vejle Havns bestyrelse, Peder Hummelmose, i Børkop ved Vejle for at ransage hans hjem.

Ransagningen sker i forlængelse af politianmeldelsen af Vejle Havns tidligere chef Per Kristiansen for misbrug af havnens midler til private formål.

Peter Hummelmose fortæller til TV SYD, at politiet tog hans computer, mobiltelefon samt nogle dokumenter med sig til yderligere efterforskning, samt at han efterfølgende er blevet afhørt af politiet.

Hvad der er sket under afhøringen, vil Peder Hummelmose ikke fortælle TV SYD, men han siger, at han er godt tilfreds med der nu endelig sker noget i sagen, og alle de beskyldninger, der har været rette mod Vejle Havns bestyrelse nu undersøges til bunds.

Politiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Steen Edeling bekræfter over for TV SYD, at der onsdag er foretaget en række ransagninger b.la. også af Vejle Havn, og de personer der har været tilknyttet til havnens administration og ledelse.

Steen Edeling bekræfter at der er beslaglagt en række dokumenter og elektronik, som nu skal undersøges nærmere.

-Formålet er at undersøge, om der er begået strafbare forhold i forbindelse med blandt andet rejser og gaver og undersøge, om nogen ulovligt har fået bl.a. gaver og rejser, siger Steen Edeling. 

Politianmeldelsen skete i oktober 2015.