Frivillig fandt 80.000 i brugt tøj

En medarbejder i Kirkens Korshær i Thyregod fik sig noget af en overraskelse i februar. I noget indleveret tøj fandt hun hele 79.800 kr. Nu falder findelønnen.

Pengene blev nemlig behørigt afleveret til Sydøstjyllands Politi, som siden har søgt at finde den rette ejer til de mange penge.

Ifølge Sydøstjyllands Politi har flere forsøgt sig med fantasifulde forklaringer om, hvorfor de skulle være de retmæssige ejere af pengene. Men ingen af forklaringerne har været noget, politiet har troet på, og derfor har de stadig alle pengene. Eller i alt fald næsten.

For ifølge loven skal der nemlig udbetales findeløn på 10% af beløbet, og Kirkens Korshær i Thyregod har derfor modtaget en check på 7980 kroner fra Sydøstjyllands Politi.

Da der er tale om en velgørende organisation, er det meningen findelønnen skal gøre gavn.

Sydøstjyllands Politi mangler stadig en ejer til de resterende penge, men skriver i en pressemeddelelse, at det ikke kan svare sig at prøve med opdigtede historier.

De 79.800 kroner i blandet valuta blev fundet den 29. februar 2016 af en medarbejder i Kirkens Korshær i Thyregod. Pengene lå i noget tøj, afleveret i en af deres tøjcontainere.