TV der bevæger dig

Kim Brink ny direktør i VB Kolding

Vejle Boldklub Kolding har ansat Kim Brink som direktør. Det betyder, at han og administrerende direktør Henrik Tønder fremadrettet udgør ledelsesteamet.

00:35

Kim Brink bliver ny direktør i Vejle Boldklub Kolding. I dag svarede han på spørgsmål sammen med Lars Skou og Henrik Tønder.

1 af 2

- Vi er i gang med en spændende udvikling, hvor målet er at skabe en topklub i regionen sportsligt som forretningsmæssigt siger formand for Vejle Boldklub Kolding, Lars Skou, og fortsætter:

- Ansættelsen af Kim Brink er et led i vores langsigtede strategi og skal styrke vores kommercielle udvikling og videreudvikle og støtte den sportslige sektor.

Vejle Boldklub Kolding forventer, at Kim Brink kan hjælpe med at udvide 1. divisionsklubbens forretningsområde. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i FC Fyn og ser frem til sin nye opgave skriver dr.dk.

- Jeg glæder til at blive en del af teamet omkring Vejle Boldklub Kolding og ser meget frem til at anvende min ekspertise såvel på det strategiske som på det forretningsmæssige område, siger Kim Brink.

Vejle Boldklub var senest i den bedste række i sæsonen 2006-2007.

Mere sport