TV der bevæger dig

Sølv til Daniel Wagner på 100 meter efter drama

Vejle-atleten Daniel Wagner Jørgensen vandt torsdag aften sølv i 100 meter løb ved para-OL i Rio efter et sandt drama.

Sent torsdag aften dansk tid vandt Daniel Wagner sølv på 100 meter efter et drama, hvor han blev noteret for samme tid som briten Richard Whitehead. Begge løb i tiden 12.32 sekunder og får begge sølv. Foto: Lars Møller

Vejle-atleten Daniel Wagner Jørgensen vandt torsdag aften sølv i 100 meter løb ved para-OL i Rio efter et sandt drama. Foto: Lars Møller

1 af 2

Sent torsdag aften dansk tid vandt Daniel Wagner sølv på 100 meter efter et drama, hvor han blev noteret for samme tid som briten Richard Whitehead. Begge løb i tiden 12.32 sekunder og får begge sølv. Derfor blev der ikke uddelt bronze.

Selv ikke målfoto kunne afgøre, hvem der kom først over målstregen til sølvmedaljen.

- Det var super fedt. Jeg har aldrig set noget lignende, at man bliver nødt til at splitte medaljer. Jeg troede faktisk, jeg var blevet nummer tre, sagde Daniel Wagner til DR3 efter løbet.

Guldet gik i sikker stil til australieren Scott Reardon, der krydsede stregen i 12,26 sekunder.

Daniel Wagner lignede en mand på sikker sølvkurs på de sidste meter, men Richard Whitehead satte en stærk slutspurt ind og kom helt op på siden af danskeren.

- Jeg har trænet så meget, så det er fedt, det hele gik op i en højere enhed. Man skal ikke lade sig påvirke af andre, men bare tro på sig selv. Jeg troede, jeg kunne blive alt mellem nummer et og fire. Så jeg er vanvittigt glad, lød det fra Daniel Wagner.

100 meter-løb er slet ikke hans favorit-disciplin. Det er er længdespring - og her er der finale lørdag, så der er god mulighed for at den 23-årige Vejle-atlet kommer hjem med endnu en medalje.

 

Mest sete på tvsyd.dk