TV der bevæger dig

Travl nat for brandfolk med tre udrykninger

Tre gange måtte brandfolk rykke ud natten til tirsdag i Vejle, Billund og Nordborg.

Det lykkedes mandskab fra Trekantområdets Brandvæsen at få forhindret branden i Vejle i at brede sig. Foto: Local Eyes Agency

En halv time efter midnat måtte mandskab fra Brand og Redning Sønderborg i aktion, da der indløb melding om brand i en spejderhytte i Nordborg.

- Vi har endnu ikke et bud på, hvorfor der gik ild i spejderhytten, som var opført i træ. Ingen mennesker opholdt sig i hytten, oplyser vagtchef Henrik Sønderskov, Syd- og Sønderjyllands Politi, tirsdag morgen.

I Vejle indløb der klokken 01.10 alarm om kraftig røgudvikling fra et udhus på Fredericiavej i Mølholm-kvarteret.

Her frygtede man, at branden ville brede sig til en nabobygning. Det lykkedes dog mandskab fra Trekantområdets Brandvæsen at få forhindret ilden i at brede sig.

Muligvis elfejl

Omkring halvanden time senere, klokken 02.43, var det i Billund, der kom melding om brand. Her udbrændte et redskabsskur på adressen Kærvej 501, hvor Billund Idrætscenter har hjemme.

- Vi tror, at branden i Vejle er opstået omkring el-installationen, mens vi ikke ved, hvorfor der gik ild i redskabsskuret i Billund. Der er dog umiddelbart ikke noget, der tyder på, at branden skulle være påsat, siger vagtchef Jørn Bystrup, Sydøstjyllands Politi.

Læs også Familie på tre slap ud fra brændende villa

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk