TV der bevæger dig

36-årig mand erkender at have skudt mand i hovedet i Tinglev

Under et grundlovsforhør i Retten i Sønderborg lørdag erkendte en 36-årig mand drabsforsøg på en jævnaldrende mand i Tinglev natten til fredag.

En 36-årig mand erkendte lørdag at have skudt en jævnaldrende mand i hovedet i Tinglev. Foto: Local Eyes

En 36-årig mand har lørdag erkendt at have skudt en 36-årig mand i hovedet i Tinglev natten til fredag. Manden erkendte drabsforsøget under et grundlovsforhør i Retten i Sønderborg. Det skriver JydskeVestkysten. 

 

Læs også Mand i livsfare efter natligt skuddrama

Natten til fredag blev en mand fundet svært kvæstet af skud i en lejlighed på Stationsvej i Tinglev. En patrulje ankom til lejligheden efter en anmeldelse om skud. Allerede fredag eftermiddag kunne Syd- og Sønderjyllands politi anholde en 36-årig mand og en 29-årig kvinde. Senere på aftenen blev også en 25-årig mand anholdt i forbindelse med efterforskningen af drabsforsøget i Tinglev. 

 

Læs også Tredje mistænkte i skudsag anholdt

De tre blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg lørdag klokken 12, og det er altså her, den 36-årige ifølge JydskeVestkysten har erkendt drabsforsøget. Ifølge avisen skulle den 36-årige have erkendt sig skyldig, men ikke i forening med de to medsigtede. 

Anklager Camilla Holst havde forud for grundlovsforhøret meddelt, at hun ville begære dørlukning, da efterforskningen stadig er i gang. 

Det har ikke været muligt at få yderligere information om skudofrets tilstand. Fredag aften betegnede lægerne på Odense Universitetshospital hans tilstand som kritisk, men stabil. 

 

Læs også Nu ved politiet hvem skudoffer er