TV der bevæger dig

Atter hæder til IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa

IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa er kåret som Årets Kvalitetsskole for fjerde år i træk.

Rektor Mette Andersen og hhx-koordinator Mette Andreasen med en flok 2-års elever, der stortrives på IBC Aabenraa.

IBC Aabenraa er endnu en gang topscorer, når det gælder elevernes tilfredshed med skolen, undervisningen og det sociale miljø.

For fjerde gang siden 2008 får IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa nemlig overrakt prisen som Årets Gymnasie-Kvalitetsskole. Det sker på baggrund af en landsdækkende undersøgelse af elevtrivsel- og undervisningsmiljø foretaget af Uddannelsesbenchmark.

Elevernes eget arbejde årsag til trivsel

Set i lyset af Uddannelsesbenchmarks erklærede målsætning om fornyelse, havde Mette Andersen, rektor på IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa, ikke forventet at komme i betragtning til prisen i år også.

Men nok engang var sønderjyderne ikke til at komme uden om med bedste score blandt mere end 40 gymnasie-afdelinger i 12 ud af 16 af de overordnede kvalitetsindikatorer. IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa har tilmed præsteret at forbedre sig på områder såsom skolen som helhed og undervisningen i forhold til sidste års resultater.

- Vi er utroligt stolte over igen at få prisen som Årets Gymnasie-Kvalitetsskole, siger rektor Mette Andersen. Hun tror, at det er hhx-elevernes meget engagerede og aktive arbejde i studiemiljøet og det sociale miljø på skolen, der er en stol del af årsagen til, at eleverne i så høj grad trives på IBC Aabenraa.
Rektor Mette Andersen og hhx-koordinator Mette Andreasen med en flok 2-års elever, der stortrives på IBC Aabenraa.