Bolsjepigerne donerede over 20.000 kroner til Knæk Cancer

TV SYD kunne mandag fortælle historien om Annika og Josefine, der lavede bolsjer for at knække cancer. Lørdag aften sluttede deres indsamling.

20.400 kroner. Så mange penge kunne bolsjepigerne Annika og Josefine lørdag aften ringe ind og donere til TV 2’s  store Knæk Cancer-indsamlingsshow.

TV SYD mødte i mandags pigerne, der havde travlt med at lave bolsjer. I dag kl.19.00 lukkede de for bestillinger, så de kunne ringe ind og donere en masse penge til Knæk Cancer.

quote

Det har været det hele værd, når man kan se, hvordan det belønner sig.

Josefine Thirup, 8.klasse. 

- Det føles bare rigtig godt. Det er fedt, man selv har samlet de penge ind, siger Josefine Thirup til TV SYD.

Annikas mor har haft brystkræft, og det var blandt andet derfor, pigerne besluttede sig for at samle penge ind til Knæk Cancer. De havde dog ikke regnet med at samle så mange penge ind.

- Det har væltet ind med bestillinger hele tiden. Det er helt vildt, folk vil støtte os så meget, siger Annika Hinrichsen til TV SYD.

Pigerne er ikke færdige med at lave bolsjer 

Annika og Josefine har brugt al deres fritid på at lave bolsjer de sidste par uger. Bolsjeproduktionen har fyldt så meget, så deres klassekammerater er begyndt at kalde dem bolsjepigerne. Men det gør dem ikke noget, at de ikke har lavet andet end at gå i skole og lave bolsjer.

- Det har været det hele værd, når man kan se, hvordan det belønner sig, siger Josefine Thirup.

Faktisk er pigerne blevet så glade for at lave bolsjer, at de slet ikke er færdige med det endnu.

- Vi har snakket om at blive selvstændige, siger Annike Hinrichsen.

- Og når der er Knæk Cancer igen næste år, har vi snakket om at samle ind igen, supplerer Josefine Thirup. 

Det var to spændte piger, der lørdag aften ringede ind til indsamlingsshowet. Se opkaldet i videoen nedenfor, som de har lagt på deres facebookside