TV der bevæger dig

Borgmester lykønsker Danmarks bedste SOSU-assistenter

Nadia Hagbard og Louise Ullemose fra Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa har vundet DM i SOSU-skills. Borgmesteren lykønsker dem mandag med buketter og gaver.

Borgmester i Aabenraa Kommune, Thomas Andresen (V)

To kvinder fra Aabenraa og Sønderborg er de bedste social- og sundhedsassistenter blandt unge på en erhvervsuddannelse i Danmark. Nu vil Aabenraa Kommunes borgmester ønske dem tillykke.

- De har repræsenteret Aabenraa på en virkelig flot måde og har med deres præstation været med til at sætte fokus på, at vi har nogle rigtig gode erhvervsuddannelser her i kommunen, siger borgmester i Aabenraa Kommune, Thomas Andresen (V), i en pressemeddelelse.

Lykønskningen vil finde sted mandag den 24. februar i Longen på Aabenraa Rådhus. Borgmesteren vil stå på overrækkelsen sammen med afdelingschef for Pleje & Omsorg i Aabenraa Kommune, Torben Lindbæk-Larsen og uddannelseskoordinator Hanne Thorø.

 

FAKTA om DM i Skills

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 260 unge er med som deltagere. De kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Senest besøgte knap 30.000 mennesker DM i Skills i løbet af mesterskabets tre dage.

 Næste DM i Skills finder sted den 23.-25. januar 2014 i Gigantium i Aalborg. I alt 44 fag er tilmeldt. 29 som konkurrencefag og 15 som demonstrationsfag.

 

Mest sete på tvsyd.dk