TV der bevæger dig

29-årig stak jævnaldrende mand 31 gange

En 29-årig mand er varetægtsfængslet frem til 10. april. Han er sigtet for at have forsøgt at dræbe en jævnaldrende mand med knivstik her på Frederik 7. Vej i Kolding. Foto: Jacob Sejer Kristensen, TV SYD.

En 29-årig mand fra Kolding er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for at have forsøgt at dræbe en jævnaldrende mand ved at stikke ham mindst 31 gange med en kniv.

En 29-årig mand er tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding. Politiet sigter ham for forsøg på manddrab, og Retten i Kolding besluttede at varetægtsfængsle den sigtede i fire uger, skriver JydskeVestkysten.

Ifølge sigtelsen forsøgte den 29-årige mand at dræbe den  27-årige mand i en lejlighed på Frederik 7. Vej i Kolding med mindst 31 knivstik. 

Læs også Politiet anholder formodet knivstikker

Den 27-årige er nu uden for livsfare.

Knivstikkeriet fandt sted klokken 4.25 natten til mandag i offerets lejlighed på Frederik 7 Vej i Kolding. Den sigtede blev anholdt af politiet mandag klokken 15.20.

Ifølge avisen oplyste den 29-åriges forsvarer i retten, at den sigtede erkender, at han har udøvet grov vold mod den sigtede, men han nægter, at hans hensigt var at dræbe. Retten i Kolding valgte at varetægtsfængsle den 29-årige gerningsmand frem til 10. april, hvor han også skal mentalundersøges. 

Læs også 27-årig stukket ned: Politiet efterlyser gerningsmand

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden