43-årig gav politiet arbejde i nat

En mand fra Esbjerg fik beslaglagt sin bil mandag aften. Tre timer senere måtte politiet igen have fat i ham, da han var i færd med at stjæle fra et skur.

Syd- og Sønderjyllands Politi måtte hele to gange mandag aften og nat have fat i en 43-årig mand.

Første gang stoppede de ham klokken 21.10 mandag aften, da han kom kørende i sin bil. Det møde endte med, at politiet beslaglagde bilen, eftersom manden var påvirket af både alkohol og stoffer.

- Derudover havde han allerede fået frakendt sig retten til at køre bil, og vi fandt noget hash på ham. Så der var en del forseelser i det møde, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann til TV SYD.

Omkring tre timer senere, fem minutter over midnat, kunne de igen hilse på manden. Denne gang var han brudt ind i et skur og var i færd med at stjæle en motorcykel og en knallert.

- Nu venter vi så på, at han kommer for en dommer, og så kan vi håbe på, at han får en tilpas lang straf til, at vi kan få lidt fred for ham, slutter vagtchefen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.