TV der bevæger dig

A.P. Møller-fond sikrer kunstgræsbane

Klubhuset i FfFs baneanlæg ved Madsbyparken.

En donation på 750.000 kr. fra A.P.Møllers fond sikrer en kunstgræsbane i Fredericia. Sammen med et lignende beløb fra DBU og en million kroner fra kommunen er pengene hjemme til projektet.

Det er klubben Fredericia forenede Fodboldklubber, som i mange år har ønsket sig en kunstgræsbane til vintertræningen. Den anlægges ved klubbens anlæg ved Madsbyparken.

- Vi har, som klub altid arbejdet på, at tilbyde såvel elite som bredden de bedste forhold. Med etablering af banen vil vi kunne byde vores egne mellemmer og fodbold i Fredericia generelt, de bedste forhold, siger formand Torben Andersen, Fredericia fF.

Projekteringen går i gang med det samme - og banen vil være klar til næste vinter, lover formanden.

Fredericia fF har tidligere været med i et projekt om en kunstgræsbane ved det nærliggende Fredericia Idræts-center. Men kommunen sparede pengene væk og projektet blev stillet i bero. Derfor var Fredericia fF mellem de over 100 klubber som søgte om støtte fra DBU.

Det fik Fredericia-klubben tilsagn om i juni. Derefter gik bestyrelsen i gang med at søge fonde og virksomheder om støtte.

Og det var en glad formand, som modtog brevet fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal om 750.000 kr. til formålet.

Samtidig vedtog byrådet i efteråret at støtte med en million kr. torben Andersen forventer, at de kommunale tilskud kan frigives lige efter nytår.

Fredericia fF er byens store breddeklub, mens FC Fredericia er elite-overbygningen som spiller i 1. division.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden