TV der bevæger dig

Betaling med Dankort og MobilePay gik ned på festival

Der er rod de elektroniske betalinger på Jelling Musikfestival. Festivalens it-folk arbejder på at løse problemet. Foto: Peter Elgaard, TV SYD

Jelling Musikfestival er kun lige gået i gang og gæsterne er strømmet til – men nu kan de ikke betale for deres mad- og drikkevarer flere steder.

Uden mad og drikke duer helten ikke. Men uden Dankort- og MobilePay-betalinger duer Jelling Musikfestival heller ikke. Det er ikke desto mindre tilfældet lige nu i flere boder.

- Vi har udfordringer med betaling på MobilePay og Dankort. Nogle steder kan man betale, andre steder ikke, siger Dankort & IT Trouble Shooter på Jelling Musikfestival, Peter Poulsen, til TV SYD.

Problemet er ekstra uheldigt, fordi Jelling Musikfestival i år har lagt op til en kontantløs festival.

Vi har udfordringer med betaling på MobilePay og Dankort. Nogle steder kan man betale, andre steder ikke.

Peter Poulsen, Dankort & IT Trouble Shooter, Jelling Musikfestival

Lige nu er festivalens it-folk ved at udbedre problemerne.

- Problemet eksisterer lige nu i to-tre boder, hvor man hverken kan betale med det ene eller andet, forklarer Peter Poulsen, der forventer at have løst problemerne indenfor den næste time. 

TV SYD har også lavet en rundspørge i flere af boderne. Meldingerne lyder, at man nogle steder kan betale med Dankort, men ikke med MobilePay. Andre steder fungerer kontantfri betaling slet ikke. 

 

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu