TV der bevæger dig

Borgmester kræver handling nu

02:59

1 af 2

Det gamle stadion i Fredericia er nu i så ringe stand, at byens borgmester kalder det en skændsel, og kun giver ejeren få dage til at bringe forholdene i orden for at undgå mere hærværk.

Fredericia kommune har ifølge borgmester Thomas Banke (Venstre) adskillige gange været i kontakt med ejeren af det gamle stadion, der ligger placeret midt i byen.

- Men der er ikke sket noget, og vi har heller ikke modtaget en reaktion på det brev, som vi sendte i slutningen af februar. Her bad vi udtrykkeligt om, at der sker noget snarest, forklarer Thomas Banke i dag til TV SYD.

Frist til slutningen af ugen

Borgmesteren giver ejeren en frist til slutningen af næste uge.

- Jeg ønsker ikke at have bygninger i Fredericia, der frister unge til at begå hærværk og brandstiftelse, siger borgemster Thomas Banke.

Det gamle stadion ejes af et selskab, der drives af forretningsmanden Naveed Anwar fra Brøndby. Han købte i 2007 stadion med jenblik på at rive bygningerne ned og etablere luksuslejligheder.

Til TV SYD forklarer Naveed Anwar i dag, at hvis problemerne er så omfattende, som de bliver beskrevet, vil han aflægge stadion besøg, når han om 14 dage er færdig med sin ferie.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden