TV der bevæger dig

Det var drab - også i Sønderborg

00:59

En 29-årig mand blev ved otte-tiden tirsdag morgen fundet dræbt med knivstik død i sin lejlighed her i Ragebøl ved Sønderborg.

1 af 2

En 29-årig mand blev ved otte-tiden tirsdag morgen fundet dræbt med knivstik i sin lejlighed på Freltofte i Ragebøl ved Sønderborg. Dermed har to mænd mistet livet efter knivstik i TV SYDs område i løbet af få dage.

Det var en nabo, der fandt manden i Ragebøl. Den 29-årige er født i Letland, men har boet i Danmark i en årrække.

Vicepolitiinspektør Bent Thuesen oplyser til TV SYD, at manden er dræbt med knivstik i brystet og omstændighederne tyder på, at den 29-årige har ligget dræbt i sin lejlighed i nogle dage.

Drabsvåbenet - en steakkniv - blev fundet i lejligheden. Politiet er uden spor af en gerningsmand.Syd- og Sønderjyllands Politi vil derfor gerne tale med vidner, der kan fortælle, hvem der er kommet og gået i og ved lejligheden den seneste tid - det vil sige fra midt i sidste uge og til i dag.

57-årig i Fredericia var også kniv-dræbt

Politiets obduktion tirsdag af en 57-årig mand, som mandag eftermiddag blev fundet død i sin lejlighed i Fredericia, viser, at manden er dræbt af knivstik, oplyser lokalpolitiet i Fredericia.

Der efter alt at dømme ingen sammenhæng mellem de to drab - ud over at begge er sket i et misbrugsmiljø.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden