Ekstremløber fra Trekantområdet løber gennem junglen

Kristina Schou Madsen fra Kolding begiver sig ud på et ekstremt eventyr i Peru.

230 kilometer gennem den peruvianske jungle. Det er hvad Kristina Schou Madsen fra Kolding kaster sig ud i. Det såkaldte Beyond The Ultimate – Jungle Ultra.

- Ja, det lyder måske lidt tosset. Men jeg har efterhånden løbet i en del år og er startet med de små distancer. Og så er udfordringerne blevet større og større. Dette er mit første etapeløb. Jeg synes, det var den ultimative udfordring, fortæller Kristina Schou Madsen til TV SYD.

- Jeg nyder stadigvæk maratondistancen, men det der med at komme ud i ekstreme miljøer, synes jeg er fedt. Jeg er nok blevet lidt afhængig af det, siger hun.

Løbet varer fra den 5. til 10. juni, med mulighed for også at løbe den 11. juni, hvis ikke man har gennemført den sidste lange etape.

Vi befinder os i 3.300 meters højde og det kan mærkes! Både på vejrtrækningen og man er lidt småutilpas hele tiden, men sådan er det jo!

Beyond the Ultimate er en serie, der består af fire løb: Jungle Ultra i Peru, Mountain Ultra i Nepal, Desert Ultra i Namibia og Ice Ultra i den arktiske del af Sverige.  Ifølge løbets hjemmeside vil løbene teste deltagerne på måder, som de aldrig har oplevet før. Så de må forvente det uventede.

Mandag ankom ekstremløberen og hendes følge til Cuzco, hvor de skal vænne sig til højderne.

- Vi befinder os i 3.300 meters højde, og det kan mærkes! Både på vejrtrækningen og man er lidt småutilpas hele tiden, men sådan er det jo!, skriver Kristina Schou Madsen på sin Facebookside.

Men der bliver også tid til at være turist inden løbet for alvor går i gang.

- Onsdag skal bruges på en tur til Machu Picchu, og det glæder jeg mig vildt meget til, uddyber hun.

TV SYDs interview med Kristina Schou Madsen via Skype kan ses øverst i venstre side af artiklen.

Du kan læse og se meget mere om løbet på løbets hjemmeside.