TV der bevæger dig

Esbjerg henter forstærkning i FC København

Nu får Esbjerg fB-direktør Søren Poulsen og Jerry Lucena brug for en trøje til Martin Bergvold, der skifter fra FC København.

Martin Bergvold skifter fra FC København til Esbjerg, hvor han har indgået en aftale, der gælder til sommer 2013.

Martin Bergvold fik aldrig rigtigt spillet sig ind på holdet i FC København, efter han vendte hjem til klubben oven på tre år i Italien, og det har parterne nu taget konsekvensen af.

Midtbanespilleren er solgt til Esbjerg fB, hvor han har indgået en aftale, der gælder sæsonen ud. Han ser frem til udfordringerne i den vestjyske klub, der ligger sidst i Superligaen.

- Tiden i Italien har givet mig masser af hår på brystet, jeg har oplevet masser af pres og tumult i en bundklub, og der er ikke rigtigt noget, der kan ryste mig mere, siger Bergvold til Esbjergs hjemmeside.

Bergvold har for nylig prøvet at stå i den samme situation. Han var i foråret lejet ud til Lyngby, hvor det dog ikke lykkedes at undgå nedrykning.

Han er den femte spiller, som skifter til Esbjerg i dette transfervindue, og træner Jess Thorup ser frem til at kunne råde over den tidligere Livorno-spiller.

- Martin Bergvold er en god boldspiller, der med sin erfaring fra dansk og italiensk fodbold kan dække alle positioner på midtbanen og giver os flere alternativer, siger han.

Esbjerg håber allerede at kunne råde over sin nye spiller i søndagens udekamp mod FC Midtjylland, men det kræver, at papirarbejdet går i orden inden da.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden