Skidt forsvarsspil koster Esbjerg sejren

Det begyndte så godt - og endte så skidt, da Esbjerg satte en 2-0-føring over styr mod Brøndby.Sejrsmålet faldt et minut for udløb af den ordinære spilletid.

Store problemer i forsvaret endte med, at Esbjerg fB her til aften satte en føring på 2-0 ved pausen over styr. Gæsterne fra Brøndby udnyttede de mange personlige fejl i Esbjergs forsvar. Med to mål  midt i anden halvleg på få minutter fik Brøndby udlignet - og bare 70 sekunder før tid gik det galt igen.

Også i de fire minutter, som var lagt til, var Esbjerg under pres, selv om de under pres.

Esbjerg bragte sig foran 1-0 efter kun 6 minutter. Og efter 18 minutter kom Esbjerg foran 2-0.

Men det brændte på foran hjemmeholdets mål. Bl.a. havde Brøndby et saftigt skud på stolpen, men bolden kom ikke i mål.

Clearingerne var et problem for hjemmeholdet. Det skulle der rettes på efter pausen.

Men det blev der ikke.  Så i det 65. minut gik det galt.

Og få minutter senere kunne Brøndby udligne.