Esbjerg-profiler: Vi havde fortjent point

Træner Niels Frederiksen og Hans Henrik Andreasen mener begge, at Esbjerg havde fortjent point mod Randers.

Niels Frederiksen så mandag aften sit hold tabe 2-3 i Randers, og esbjergenserne evnede dermed ikke at hale ind på FC Midtjylland i toppen af superligaen.

Med nederlaget forbliver Esbjerg på andenpladsen med ni point, men Randers er lige i hælene med otte.

- Vi mødte et godt hold. Det var en lige kamp, og den kunne gå begge veje, og vi kunne måske godt have fortjent det ene point.

- Men Randers gjorde det svært for os med megen fysik. Og det evnede vi ikke at matche i dag, siger Frederiksen efter nederlaget.

- Vi lavede også mange fine ting i dag, så det er da ærgerligt, at vi ikke får point. Men vi døjede også lidt med småskavanker. Vi tog blandt andre Hans Henrik Andreasen ud, da han var helt færdig. Men det må ikke være undskyldningen, påpeger cheftræneren.

Selv var esbjergensernes anfører Andreasen meget skuffet over nederlaget.

- Det er næsten den værste måde at tabe på. Det er enormt ærgerligt at stå her. Vi havde et point i hånden efter 90 minutter, og det var vi også ganske tilfredse med. Og det er bare ikke særligt sjovt, at de scorede til allersidst, lyder det fra Andreasen.

- Det er aldrig en fornøjelse at tabe, men når vi var foran to gange, hvilket jeg syntes var fortjent, så skulle vi simpelthen lukke kampen af.

- Kampen var lidt en lærestreg for os. Det er klart, at vi skal oppe os i forhold til på torsdag, konkluderer han.

På torsdag venter franske St. Etienne i kvalifikationen til Europa League. En kamp, som spilles hjemme på Blue Water Arena.