TV der bevæger dig

Esbjerg "vandt" etmålsnederlag i første DM-finale

Den første af to DM-finaler mellem Team Esbjerg og FC Midtjylland endte med en kneben sejr til midtjyderne på 22-23. Men Esbjerg var efter kampen glade for resultatet, der blot fire minutter før tid så ud til at blive meget værre.

Da Team Esbjerg lørdag aften løb af banen i Ikast efter at have spillet første DM-finale mod FC Midtjylland, så var det med brede smil og sejrsfølelse. Det selvom holdet netop havde tabt den første af de to finalekampe.

Få minutter før slutfløjtet lød, så det nemlig ud til, at nederlaget ville blive et sviende dårligt udgangspunkt for returkampen, som esbjergenserne spiller på hjemmebane. Bagud med 19-23 og med fire minutter igen så det sort ud for Team Esbjerg, men en redning i det vestjyske mål og tre hurtige reduceringer betød, at Esbjerg nu blot skal slå FC Midtjylland med to mål frem for fire for at sikre sig DM-titlen.

- Vi tabte med et mål, men fik et godt udgangspunkt, og nu har vi store chancer for at vinde det hele. FC Midtjylland havde en god defensiv, og vi spillede ikke godt nok sammen i store dele af kampen, sagde Estavana Polman, der indledte begge halvlege med stor skudstyrke og på ny var et yderst vigtigt aktiv for sit hold.

Returkampen spilles i Blue Water Dokken i Esbjerg den 23. maj klokken 19.50.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden