TV der bevæger dig

Alle børn er nu udskrevet efter indtag af kølervæske

Femten børn drak torsdag kølervæske ved en fejl. De fjorten blev indlagt til observation, men er nu udskrevet. Foto: Mads Dalegaard, Ritzau Scanpix

De fjorten elever, der torsdag blev indlagt til observation efter at have indtaget kølervæske ved en fejl, er nu udskrevet.

Alle 14 børn, der torsdag blev indlagt på hospitalet efter at have drukket kølervæske, er udskrevet. Det skriver Ritzau.

I alt femten elever, der alle går i sjette klasse på Horsens Byskole afdeling Kildegade, fik ved en fejl serveret kølervæske til en klassesammenkomst torsdag eftermiddag. 

Læs også 14 skoleelever på hospitalet: Drak kølervæske

- De havde fået nogle saftevandsrester via forældregruppen. Ved et uheld var der kommet en flaske kølervæske med blandt flaskerne af saftevand, og således uheldigt blev det forvekslet med saftevandet, forklarede Sydøstjyllands Politi til TV SYD i går. 

Fredag klokken 14.00 er forældrene til de berørte børn indkaldt til møde på skolen, hvor der også vil være en psykolog til stede. Derudover har kommunen bedt de enkelte skoler overveje, om de skal lave retningslinjer i forhold til medbragt mad og drikke. 

- Det har vi opfordret skolelederne på de enkelte skoler til at tage en snak med deres forældrebestyrelse om, siger Tanja Nyborg.

Læs også Politiet: Kølervæske blev forvekslet med saftevand

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden