TV der bevæger dig

Flydende fagmesse i Fredericia

Lemvigh-Müller har lejet Oslo-færgen til en flydende fagmesse. I dag lå færgen til kaj i Fredericia. Foto: John Melin

Oslo-båden ligger onsdag til kaj i Fredericia. Luksusfærgen, der til dagligt sejler mini-krydstogter, er for en dag omdannet til en flydende fagmesse.

Vi fik en ide om at kunne sejle rundt i Danmark og komme tættere på vores kunder og leverandører, så vi slap for at pille vores messer ned og flytte dem rundt i landet.

Morten Trolle, direktør, Lemvigh-Müller, Kolding

Det er ikke en navigeringsfejl, at færgen DFDS Crown Seaways onsdag har lagt til kaj i Fredericia. Det sker i forbindelse med firmaet Lemvigh-Müllers sejlende fagmesse, hvor 150 udstillere er ombord på båden.

- Vi fik en ide om at kunne sejle rundt i Danmark og komme tættere på vores kunder og leverandører, så vi slap for at pille vores messer ned og flytte dem rundt i landet, fortæller Morten Trolle, adm. direktør Lemvigh-Müller.

Omkring 1000 besøgende fra industrien, tekniksektoren og håndværk forventes i dag at gå om borde på skibet. 

- Som landsdækkende grossistvirksomhed lægger vi vægt på at være der, hvor vores kunder er, og Fredericia ligger centralt for både kunder og leverandører, siger Morten Trolle. 

Normalt sejler luksusfærgen mini-krydstogter mellem København og Oslo. Færgen, der har plads til 1800 passagerer og 450 biler, er netop sat i drift igen efter at have været på værft til en omfattende opdatering. Til daglig sejler den i fast rutefart mellem København og Oslo. Men i dag er Oslo altså udskiftet med Fredericia.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden