TV der bevæger dig

Fotos: Flere uheld ved trafik-flytning

00:12

1 af 9

Tre-fire biler blev ved ni-tiden indblandet i et uheld på motorvejen syd for Vejle, hvor trafikken i nat blev lagt om - efter den tyske model. Uheldet skete ved Rasteplads Skærup.

Ved 7.30-tiden skete det første uheld i forbindelse med flytningen af motorvejstrafikken syd for Vejle. En personbil kørte bag ind i en lastbil.

Der skete ingen personskade ved uheldet.

Det er første gang, at Vejdirektoratet prøver "den tyske model" ved et stort vejarbejde. Tyskerne har i årevis praktiseret at samle alle kørebaner i den ene side af motorveje, når der skal laves større arbejde. Det giver en mere glidende trafikafvikling - og frem for alt bedre plads til vejarbejderne.

- Mig bekendt er det første gang i Danmark, at vi bruger den tyske model, siger projektleder Robin Højen Madsen til TV SYD.

Da Vejdirektoratet udvidede motorvejen syd for Vejle i den vestlige side, var kun det ene sydgående spor ført over i den anden side.

Uopmærksom

Uheldet i morges skete i det nordgående spor kort før det sted, hvor den nordgående trafik ledes over i den anden side. Uheldet er formentlig sket, fordi trafikken er bremset op ved overkørslen - og personbilens fører ikke har været opmærksom på, at lastbilen foran bremsede. Den svært skadede person bil stod i den venstre vognbane - med snuden mod køreretningen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden