TV der bevæger dig

Hans Henrik Andreasen skriver kontrakt med Hobro IK

Hans Henrik Andreasen startede sin professionelle fodboldkarriere i Esbjerg forenede Boldklubber

Den 37-årige sydvestjyde Hans Henrik Andreasen har skrevet kontrakt med Hobro IK. Her skal han være med til at redde Hobro fra nedrykning.

Hans Henrik Andreasen er en legende i den danske superliga. Han er den fodboldspiller, som har spillet næstflest kampe i superligaen og samtidig er han den mest scorende midtbanespiller i superligaens historie. Nu skifter den 37-årige superligalegende til Hobro IK, hvor han har skrevet kontrakt på foreløbigt et halvt år.

- Jeg vil gerne bevise, at jeg stadig kan være med, og at jeg stadig har lysten og energien til at spille fodbold på allerhøjeste niveau i Danmark. Nu har jeg siddet på bænken det sidste halve år i Esbjerg, og med Ove Pedersen som cheftræner ser jeg frem til at gøre mit allerbedste for at redde Hobro IK i Superligaen, siger Hans Henrik Andreasen i en pressemeddelelse.

Hobro ligger lige nu på sidstepladsen i superligaen. Men med Hans Henrik Andreasen på holdet håber de på også at sikre sig en plads i superligaen i næste sæson.

Hans Henrik Andreasen er oprindeligt fra Janderup. I løbet af sine 15 år i superligaen har han spillet 388 kampe for henholdsvis Esbjerg forenede Boldklubber og Odense Boldklub.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden