Har du 185 millioner kroner til overs, så er denne gård til salg

Nu kan 'Lille Amalienborg' blive dit. En af Danmarks største landbrugsbedrifter med 700 kvadratmeter stuehus er til salg.

En af Danmarks mest opsigtsvækkende landbrugsbedrifter er sat til salg for 185 mio. kroner.

Se alle billeder af hele bedriften og 'Lille Amalienborg'.

Gården er lige nu den dyreste, der er til salg i Danmark, skriver JyllandsPosten, der er dog også tale om en meget usædvanlig bedrift beliggende ved Grindsted.

quote

 Vi har allerede fået en del henvendelser fra mulige købere, som både omfatter succesfulde landmænd og erhvervsfolk med relation til landbruget. 

Jan Vistisen, ejendomsmægler, EDC, Videbæk

Den kommende køber overtager 926 hektar jord og stalde med plads til at lave 75.000 smågrise om året.

Desuden følger der et ret spektakulært stuehus på 700 kvadratmeter med i handlen. Her er der flere stuer, en suite, mange badeværelser og hele otte værelser på 1. salen. Desuden er der anlagt en sø med egen sandstrand i haven. 

I folkemunde kaldes stuehuset på gården ved Grindsted 'Lille Amalienborg'. Stuehuset er 700 kvadratmeter.
I folkemunde kaldes stuehuset på gården ved Grindsted 'Lille Amalienborg'. Stuehuset er 700 kvadratmeter.
Foto: EDC Videbæk

Gården er tidligere ejet af svineproducenten Bernhard Mortensen, som gik konkurs med bedriften. I 2017 overtog Den Jyske Sparekasse gården og indsatte en ny ledelse. Nu er den er udbudt til salg af EDC for 185 mio. kr.

- Vi har allerede fået en del henvendelser fra mulige købere, som både omfatter succesfulde landmænd og erhvervsfolk med relation til landbruget. Vi har også fået en håndfuld henvendelser fra kapitalforvaltere fra Danmark, Tyskland og Schweiz, fortæller ejendomsmægler Jan Vistisen, EDC, til avisen.