TV der bevæger dig

Hvem kender morfars manchetknapper?

Manchetknapperne som blev fundet i en skotøjsæske i Sønderborg.

Den lille håndskrevne seddel i æsken.

1 af 2

H.C. Andersen kunne ikke have skrevet det bedre: Hittegodskontoret hos politiet i Sønderborg har fået indleveret en lille æske med et par manchetknapper, som har været på en usædvanlig rejse...

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser den "mor", der kan have lagt en lille æske med et par knude-manchetknapper i en æske med et par sko.

Først på måneden købte en kunde et par sko hos Sahva Sko i Sct. Jørgensgade i Sønderborg. Kunden fik en uventet tillægsgave. Nemlig et par knude-manchetknapper i guld, skriver Helle Lundberg fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Manchetknapperne ligger i en lille æske, og i æskens låg lå et papirhjerte dateret ?Julen 2012? med følgende ord: ?Disse manchetknapper har tilhørt morfar. Knus mor?.

Skoforretningen formoder, at ?mor? har købt et par sko til sønnen til jul og som en overraskelse lagt æsken med manchetknapperne i den. Og sønnen har så byttet efter jul uden at opdage den lille æske med manchetknapperne.

- Så hvis du er den ?mor?, der ville glæde med arvestykkerne eller måske den søn, der ikke ved, hvor de blev af, så vil hittegodskontoret hos lokalpolitiet i Sønderborg gerne høre fra dig. Du kan ringe på telefon 1-1-4 indenfor almindelig kontortid, skriver Helle Lundberg.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden