TV der bevæger dig

Kæreste anholdt for knivstik

Kniv-stikkeriet skete i en lejlighed i Smedegade. Den røde bygning til højre, hvor politiet har spærret af. Foto: Freelancefoto.dk

En 31-årig mand, som er kæreste med den 18-årige kvinde, som blev stukket i siden med en kniv, er anholdt. Han fremstilles i grundlovsforhør søndag morgen ved Retten i Kolding.

Politiet har nu fået overblik over kniv-dramaet, som fandt sted kort før kl. seks lørdag. Den unge kvinde blev stukket i siden i en lejlighed i Smedegade 87 i Horsens. Det var her, politiet fandt blodspor på fortovet og samme sted, ambulancen hentede kvinden.

- Vi kan endnu ikke sige noget om motivet, siger vagtchef Lars Grønlund til TV SYD kort før vagtskiftet kl. 15.

- Vi er igang med at afhøre manden i hvis lejlighed, det foregik, supplerer vagtchef Stig Simonsen på telefon-pressemødet kl. 17. Og det ligger ikke helt fast, om der skal ske en fremstilling.

Kvinden er fortsat indlagt, men er uden for livsfare.

Politiet blev først orienteret om kniv-stikkeret, da kvinden var bragt til sygehuset. Derfor var der i begyndelse usikkerhed om, hvor dramaet var sket. Hele gaden blev derfor spærret af, mens kriminal-teknikere undersøgte de mulige gerningssteder.

Men meget tyder på, at den 31-årige mand allerede er blevet anholdt i tidligt i morges. Grundlovsforhøret er nemlig sat til kl. 7.30 for at kunne opfylde kravet om at blive stillet for en dommer inden 24 timer.

Grundlovsforhøret holdes i Kolding, fordi retten her har grundlovsvagten i weekenden.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden