TV der bevæger dig

Knæk Cancer-blomst samler over 5.000,- ind

Knæk Cancer-blomsten har været vidt omkring denne uge. Der er samlet over 5.000 kroner ind til kampagnen.

TV SYD sendte for en uges tid siden en Knæk Cancer-blomst afsted. Den har nu samlet over 5.000 kroner ind. Foto: cancer.tv2.dk

1 af 2

Lørdag aften samler Danmark ind til Knæk Cancer på TV 2. TV SYD har også samlet ind - i alt har Knæk Cancer-stafetten fået over 5.000 kroner i kassen.

Det er ikke kun i Vild med Dans og i gallashow på TV 2, der bliver samlet ind til Knæk Cancer. Søndag sendte vi på TV SYD en Knæk Cancer-stafet afsted, og i skrivende stund har den samlet 5.745 kroner ind til Knæk Cancer.

 

Pengene er kommet ind ved at de mennesker, der har fået stafetten i hånden har taget et selfie med den og sendt billedet ind til TV 2. For hvert billede, stafetten optræder på, donerer HTH Køkkener i Ølgod 15 kroner til kampagnen. Blomsten er dermed givet videre fra deltager til deltager, og for hvert billede på vejen er pengene rullet ind.

 

Samlet set har TV SYDs blomst over den seneste uge rejst 927 kilometer og er blevet delt næsten 400 gange. Du kan se ruten og de mange billeder fra stafetten her.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden